Nacka

Nacka erbjuder en mängd arbetstillfällen, närhet till sjukvård och ett flertal lokala affärscentrum. Det är också nära till naturen och Stockholms skärgård. Brf Onyx och området Eknäs ligger bara cirka en mil ifrån innerstaden. Och det är nära till både förskola och skola. Visa på Google maps.

01. NÄRA TILL AFFÄRER OCH NÖJEN

Ett flertal lokala affärscentrum som t ex Björknäs centrum, Orminge centrum, Nacka Forum och Sickla köpkvarter, alla på bekvämt avstånd. Restauranger och caféer finns det gott om i Nacka. Många ligger vid vattnet i Saltsjö Duvnäs eller i närliggande Hammarby Sjöstad.

02. SKOLOR OCH AKTIVITETER

Bara några hundra meter bort ligger Eknäs förskola. Det är också nära till Björknässkolan och Johannes Petri skola.
I närområdet finns fotbollsplan, idrottsplats, flera löparspår och inom gångavstånd finns även fyra sjöar, perfekt för ett kvällsdopp eller en skridskotur på vintern.

03. HAV OCH NATUR

En kort promenad tar dig till Skurusundet och Lännerstasundet. Nere på udden, där sunden möts, finns ett fantastiskt utsiktsberg med dag- och kvällssol över vattnet. Skog och orörd natur finns nära inpå husen. I närområdet finns det flera naturreservat.

04. NÄRA TILL STOCKHOLMS INNERSTAD

Brf Onyx ligger bara cirka en mil ifrån innerstaden. Det går många motorvägsbussar in till stan.
Dessutom finns det cykelbana i princip hela vägen in till city vilket gör att många väljer att cykla in till jobbet. Nacka byggs nu ut och får tunnelbana.

05. MER INFORMATION OM NACKA

I Nacka bor drygt 100 000 invånare och är en attraktiv plats att leva, verka och bo. Vänligen besök Nacka kommuns hemsida för mer information om kommunens tjänster och verksamheter.